Langs het meer

Restaurant du Grand-Large

Aan de rand van het meer, met een adembenemend panoramisch uitzicht, wordt u verwelkomt in Restaurant des Saveurs. Hier kunt u zich gastronomisch laten verwennen en de smaakpapillen laten prikkelen. Ook zijn hier kooklessen, in de vorm van een masterclass workshop mogelijk. In de Lounge Club vindt u een zwembad, biljarttafels, groot houten dek en een theehuis.

restro1
restro2
restro3

Fitness en welzijn

Centre de bien-être

Langs de rivier vindt u een centrum, speciaal om even helemaal tot u zelf te komen. Er worden verschillende activiteiten/behandelingen aangeboden voor de innerlijke rust en om de batterij weer even helemaal op te laden.Het centrum beschikt onder andere uit een spa, sauna, whirlpool en hammam. Fitness: om aan uw conditie te werken kunt u aan de slag met een personal trainer, worden uw spieren gemasseerd tijdens een massages of maakt u gebruik van alternatieve geneeskunde.

Helemaal zen: neem deel aan de Qi Gong, Yoga of fitness lessen.

massage1
massage2
fitness-cycle

Atelier "Natuur en Ontdekking"

Piscine, hall du marché, brasserie, boulangerie...

Een plek waar u traditionele winkels, restaurants en activiteiten kunt vinden. Gedurende uw verblijf vindt u bij Halle du Marché diverse lokale en biologische producten. Ook een bakkercateringservice en delicatessenwinkel met verse seizoen producten vindt u hier. De fijnproever zal genieten bij Bistrot de l’Atelier. Voor jong en oud zijn er vele workshops en binnen- en buitenactiviteiten. Niemand hoeft zich te vervelen.

workshop3
Epicerie
workshop2
concept univers récréatifs numero
archi aao

Jean-Pierre Wargnies et David Clerbois

Architectes des Univers Recreatifs– Atelier de l’Arbre d’Or

.

Liste des bât