INTERVIEWS MET INVESTEERDERS

Investeren in een eco-resort roept vragen en overweging op. Onze investeerders zijn bereid geweest om uit te leggen waarom zij hebben gekozen voor het unieke concept van Your Nature.

Mevrouw R. legt uit waarom het project Your Nature haar zo aansprak, zowel als moeder én als iemand die duurzaamheid belangrijk vindt.

"Het was liefde op het eerste gezicht!"

Ik wist dat er zeer weinig projecten vergelijkbaar waren met Your Nature. Zonder enige twijfels vertrok ik van de Open Dag: ik zou worden bevrijd van zorgmanagement, moeilijke relaties met huurders en kosten voor de onderhoud en reparatie. Door al deze verschillende elementen werd ik zeer gesterkt in mijn keuze.”

Ik besefte dat deze investering op een of andere manier ook voor mijn zoon is. Om hem op een dag, als ik er niet meer ben, goed achter te laten door middel van deze investering. Omdat ik deze investering heb gemaakt tegen zeer redelijke financiële voorwaarden – het blote eigendom wordt verlaagd tot 2,5% van de waarde van het eigenschap – kan ik met deze eigendom de zware successierechten over mijn erfenis vermijden.”

“De ecologische crisis zette me aan het denken. Ik wilde mijn burgerlijke verantwoordelijkheid onderschrijven door middel van een investering in een project waarvan ik de waarden deel. De mogelijkheid om van het prikkelende leven dat we vandaag de dag leiden, terug te keren naar een eenvoudig leven, de echte roots van ons bestaan – lag voor mij voor de hand.”

M.R.

Lees het interview

Mevrouw M., makelaar, legt uit waar de mogelijkheden in de vastgoedmarkt liggen én waarom zij heeft gekozen voor deze investering.

"De formule voor investeerders biedt vele voordelen."

“We hebben overnacht in verschillende vakantiecentra, zodat we niet direct voor de overtuigende verkoopmethodes zouden vallen; als makelaar ben ik daar uiteraard bekend mee. Echter, na deze vergelijkingen, is de formule van Your Nature degene die -zonder twijfel- de meeste voordelen biedt.”

“In vergelijking met andere beleggingen in onroerend goed, vind ik dit een bijzonder geruststellende formule voor de koper. Wanneer je normaliter een huis of een appartement koopt, is er geen beheerder die de onderhoudskosten voor je betaald en ervoor zorgt dat het huis in een perfecte staat blijft. Dat is ook de reden waarom ik heb gekozen voor Your Nature: de eenvoud.”

“Ik richt me simpelweg op één investering waar later tevens mijn kinderen en kleinkinderen van kunnen profiteren; terwijl ik zelf 4 verblijven per jaar van mijn vakantiehuis kan genieten. Met Your Nature kan ik investeren en plezier combineren!

G.M.

Lees het interview