Lodge

Laat u meevoeren door de natuur en leef op uw eigen ritme

De Lodge, niet ver van le Grand Large, heeft de vormen van een zeilboot.

Zijn bruine houten bekleding gaat op in het landschap. Hij biedt ruimte aan een slaapkamer met terras, en kijkt uit over het water of het woud.

De per twee gekoppelde lodges delen een glazen atrium van 10m² dat uitgeeft op de natuur: uw wintertuin of zomerterras, deel ze met uw businesspartners of het gezin.

icon-usp-rendement

Gegaranteerd nettowinst van 5%

icon-usp-placement

Onbelaste huurinvestering

icon-usp-tva

BTW 100% terugvorderbaar

icon-usp-gestion

Geen beheerskosten

icon-usp-entretien

Geen onderhoudskosten

icon-usp-responsable

Milieuvriendelijk project

icon-usp-investissement

Duurzame investering

icon-usp-parc

Bewaard natuurpark

Tijdens een verblijf in een van de Lodges wordt u een met de natuur. U zult genieten van de grote ramen en natuurlijke materialen. Het is elke dag weer een unieke ervaring waar u helemaal tot rust kunt komen. Op elk moment van de dag zult u zich hier thuis voelen.

De technische kenmerken van de Lodges weerspiegelen de ambitie van Your Nature om deel te nemen in een duurzame vooruitgang en volgens de EPB-norm (Energieprestatieregelgeving).

  • Een houten frame van massief hout met de PEFC certificering (bevordering van het gebruik van duurzaam bosbeheer).
  • Gebouwd met thermo-palen waarbij het ecosysteem wordt gehandhaafd.
  • Zeer laag energieverbruik in de woning door de isolatie en dual-flow ventilatie. De woning wordt verwarmd door middel van hout en kan door elektrische radiators worden gecontroleerd. De warm water boiler wordt ondersteund door een warmtepomp.
  • Kamer met uitzicht op het water
  • Woonkamer met eethoek, keuken en kantoorruimte.
  • Badkamer met spa en douche.
  • Optioneel: dubbel terras en buiten een verwarmd Noors bad.
Voorzieningen

Als investeerder of eigenaar van een Lodge bij Your Nature kunt u profiteren van de Club Lounge en alle activiteiten in het park. Er is een verscheidenheid aan activiteiten en eetgelegenheden beschikbaar op het park. Hier kunt u naar eigen wens aan deelnemen of voor kiezen.

Ontdek het aanbod van activiteiten, 100% natuur

Met een investering in een vakantiewoning bij Your Nature wordt u eigenaar van een accommodatie. U tekent een overeenkomst voor de overdracht van het vruchtgebruik en zal hiermee teruggaaf van uw schulden ontvangen. U gaat met Peronnes Invest een overeenkomst aan, exclusief belastingen. Hiervan uitgaand verzekerd (1) Peronnes Invest een jaarlijkste winst van 5% over 20 jaar uit heffingen en belastingen.

(1) voor gedetailleerde voorwaarden kunt u het best contact opnemen met onze verkoopadviseurs.