Ervaar uw verblijf bij Your Nature

icon-home-leaf

Welkom in de natuur

Alles bij Your Nature heeft een link met de natuur: het ontwerp, de architectuur en materialen. In volledige harmonie met de natuurlijke omgeving kunt u helemaal tot rust komen en de drukte van alle dag even loslaten.

icon-clean

Ruime woningen met respect voor de natuur

De huizen van Your Nature zijn gebouwd met de nieuwste technologie en sluiten aan bij de lijnen en het karakter van de natuurlijke omgeving. De inrichting is net zo interessant. Een grote open woonkamer, badkamer bij elke slaapkamer, hoge ramen en een eigen terras/steiger. De vormen van de woning zijn eenvoudig en worden een met de natuur. Uiteraard is er in deze lijn ook gedacht aan de materialen die helemaal passen bij het duurzame karakter uit de natuur.

icon-lifestyle

Het goede leven

Geen kleine ruimtes, maar grote kamers voor iedereen. De kamers zijn niet alleen groot, maar ook nog eens huiselijk ingericht. De kinderen kunnen hier heerlijk spelen! Zowel jong als oud zal blij zijn om in zo’n mooie omgeving te mogen verblijven.

icon-plug

Een project met het eco-label

Elke woning is volledig geïsoleerd, gegarandeerde comfort voor elke temperatuur, maar met de minste invloeden voor de natuur. De woning wordt verwarmd door een warmte kachel op een natuurlijkvriendelijke manier.

ONTDEK ONZE accommodaties, te koop vanaf € 155.000

 • Leaf

  Leaf is gemaakt als onderdeel van de rivieren. Door de unieke vormen past het perfect in de natuurrijke omgeving en beschikt u over veel ruimte en helderheid.

  Ontdek

 • Flower

  Flower is een bijzondere woning waar u geniet van maximale rust. U beschikt over een eigen spa en dubbel terras.

  Ontdek

 • Cottage

  De cottagestijl in een beboste omgeving voor een onvergetelijke ervaring in de natuur.

  Ontdek

 • Lake

  Het Lake House ligt aan de oevers van het meer Fouage. De woningen hebben een 7 meter hoog plafond, zodat u geniet van optimale ruimte, rust en privacy.

  Ontdek

 • Lodge

  De Lodge is een gezellig en ruime loft met een adembenemend uitzicht op de Grand Large.

  Ontdek

 • Treeloft

  Een 59m² grote loft gelokaliseerd op maar liefst 3,50 meter hoogte en geheel uit hout opgetrokken.

  Ontdek