Thibaut Winter

Financieel directeur

Na een geslaagde ervaring bij de Group Yves Rocher in verschillende Europese landen, zowel bij Finance als bij Operations, vervoegde Thibaut eind 2016 het team van Your Nature. Hij coördineert de administratieve en financiële dossiers.

Remi Monami

Projectmanager

Rémi Monami richtte samen met Benoît Vander Borght de groep Convergences op. Hij is architect van opleiding en coördinator veiligheid en gezondheid, niveau A met als specialiteiten: projectorganisatie / planning / administratief beheer / energieprestatie.

Benoît Vander Borght

Projectmanager

Benoît Vander Borght richtte samen met Rémi Monami de groep Convergences op. Hij is architect van opleiding en coördinator veiligheid en gezondheid, niveau A met als specialiteiten: projectorganisatie / planning / technisch beheer.

Antoine Vanneste

Vastgoedmanager

Antoine Vanneste heeft ruim 10 jaar ervaring als projectontwikkelaar, gespecialiseerd in vastgoed. Hij beschikt over een uitstekende expertise in financieel, strategisch en architecturaal beheer van residentiële projecten van meer dan 20.000 m². In Europa leidt hij de commercialisatie van het vastgoed van Your Nature en hij werkt daarvoor in elk land met een exclusief distributienetwerk.