Thibaut Winter

Financieel directeur

Na een geslaagde ervaring bij de Group Yves Rocher in verschillende Europese landen, zowel bij Finance als bij Operations, vervoegde Thibaut eind 2016 het team van Your Nature. Hij coördineert de administratieve en financiële dossiers.

Remi Monami

Projectmanager

Rémi Monami richtte samen met Benoît Vander Borght de groep Convergences op. Hij is architect van opleiding en coördinator veiligheid en gezondheid, niveau A met als specialiteiten: projectorganisatie / planning / administratief beheer / energieprestatie.

Benoît Vander Borght

Projectmanager

Benoît Vander Borght richtte samen met Rémi Monami de groep Convergences op. Hij is architect van opleiding en coördinator veiligheid en gezondheid, niveau A met als specialiteiten: projectorganisatie / planning / technisch beheer.

Antoine Vanneste

General Manager

Antoine is er bij sinds het begin van het project in 2007. In de loop van 2014 nam hij het management van de vastgoedafdeling voor zijn rekening en in 2019 werd hij Managing Director.

Kristiaan Mahieu

Real Estate Coordinator

Kristiaan heeft meer dan 20 jaar ervaring in de commercialisatie/verkoop van projectontwikkeling en nieuwbouw. Alsook op het vlak van bouwtechnische en juridische elementen kan hij een aardig woordje meespreken