Wat houdt de investering in en wat is het niveau van de winstgevendheid?

U wilt vermogen creëren of juist uw huidige vermogen aanvullen? U wilt veilig investeren met een gegarandeerd rendement? Dan speelt het project Your Nature zeker in op uw verwachtingen. Ontdek met onze aantrekkelijk “Investment and Flexibiliteit”-formule de combinatie van 5% rendement voor een looptijd van twintig jaar én jaarlijks een gegarandeerd verblijf van vier weken in het hart van een prachtig ecoresort.

Een aankoopakte in 2 delen

1. Reservering en overeenkomst

your-nature-feuilles-logo[1]

Koper

2. Authentieke akte en overdracht van vruchtgebruik

your-nature-feuilles-logo[1]

Eigenaar

VOORDELEN van deze toeristische INVESTERING ...

Nu

Je investeert in onroerend goed. De btw wordt voor 100% aangeboden door Péronnes Invest. Deze btw wordt in eerste instantie tot 97,5% door Péronnes Invest vooraf gefinancierd. De resterende 2,5% wordt voorgeschoten door de toekomstige koper, binnen het wettelijk kader van de naakte eigendom, en terugbetaald binnen zes maanden na de verkoop.

Tijdens

Door de verkoop van het vruchtgebruik van uw huis aan Péronnes Invest ontvangt u in retour 5% op 97,5% van de fiscale waarde van het onroerend goed. Waarom dit percentage? Het vertegenwoordigt wat u aan Péronnes Invest heeft verkocht voor de periode van twintig jaar, als onderdeel van het vruchtgebruik. De resterende 2,5% van het vastgoed worden niet officieel verkocht. Tegelijkertijd kunt u elk jaar tot vier weken verblijven in het hart van het park. Peronnes Invest neemt het onroerende voorheffing op uw huis voor zijn rekening. Daarbij zijn uw inkomsten volledig belastingvrij.

Na 20 jaar

De overdracht van het vruchtgebruik over uw woning is voltooid. U bent nu volledig eigenaar van uw woning. Verschillende opties zijn nu mogelijk: u kunt zorgeloos genieten van uw prachtige vakantiewoning, u investeert in uw relatie met Your Nature door een toeristische leaseovereenkomst te ondertekenen, of wellicht besluit u wel om uw eigendom door te verkopen. Péronnes Invest biedt aan om u te begeleiden bij elke stap van de door u geselecteerde keuze. Neem voor meer informatie contact op met onze salesconsultants.

icon-suitcase

Mogelijkheid om aan een gunstig tarief te verblijven

Elk jaar bezette en prioritaire weken.**

icon-1star

INVESTEERDERSCLUB

Kom bij de investeerdersclub van Your Nature en geniet de voordelen.

icon-parachute

ACTIVITEITEN INBEGREPEN

Preferentiële toegangsvoorwaarden tot de sportactiviteiten van de site.**

icon-ero

Onroerende voorheffing

Onroerende voorheffing en lokale belastingen aangeboden voor de duur van de overdacht van het vruchtgebruik.

icon-ero

Beheerskosten

Tenlasteneming van alle beheerskosten van de mede-eigendom en de kosten voor het ter beschikkingstellen van de woningen .

icon-ero

Onderhoud

Tenlasteneming van alle renovatie- en onderhouds­werken van het pand gedurende de volledige duur van het contract.*

**Bespreek de voorwaarden met een van onze Your Nature-adviseurs.