Haal diep adem… U bent gearriveerd

Centraal bij Your Nature staat kwaliteit en respect voor de natuur en de prachtige locaties. Alle 188 huisjes staan daarom ook in het hart van een natuurlijk park, met uitzicht op de bossen of meren. Your Nature is gevestigd in het centrum van Europa. Hierdoor is de afstand van London, Parijs of Brussel slechts 2 uurtjes rijden. Your Nature wil dat iedere gast geniet van de natuur en een onvergetelijke ervaring beleefd tijdens een vakantie. En voor de toekomstige kopers, het is een investering gericht op succes!

icon-map

DICHTBIJ GROTE STEDEN

Your Nature is gericht op een breed publiek door de centrale ligging in Europa. Zo zijn de woningen vanuit Parijs (12 miljoen inwoners), Londen (8 miljoen inwoners), Rotterdam (1,2 miljoen inwoners), Bruxelles (1,1 miljoen inwoners), Lille (1 miljoen inwoners) en Genève (480.000 inwoners) in ongeveer 2 uur te bereiken.

icon-24

EEN IDEALE BESTEMMING VOOR EEN KORT VERBLIJF

Een korte pauze om even helemaal op te laden. Dat kan bij Your Nature. Het is namelijk de een perfecte mogelijkheid voor een kort verblijf voor elk gezelschap.

icon-run

EEN ONTSPANNENDE EN EXCLUSIEVE AANBIEDING

Your Nature biedt verschillende activiteiten waarbij thema’s als gezondheid, welzijn en natuur centraal staan. Aan iedereen wordt gedacht bij Your Nature. Natuurliefhebbers of sportievelingen halen hun hart op in deze prachtige omgeving. Er zijn volop activiteiten voor groepen, gezinnen of alleen (paardrijden, hardlopen, wellness etc.). Er is in ieder geval voor ieder wat wils!

space-icon

RUIME EN ZEER COMFORTABELE ACCOMMODATIES

De architectuur van de accommodaties zijn ontworpen en passen perfect in de natuur. Het decor, speciaal ontworpen voor dit project, combineert strakke lijnen met duurzame materialen, dat qua uiterlijk je doet denken aan de schors, bladeren en takken van de bomen. De woningen bieden een complete uitrusting voor maximaal comfort. Ten slotte is het oppervlakte van de woningen aanzienlijk groter dan het gemiddelde.

icon-family

VOLLEDIG INGESTELD OP EEN VERBLIJF MET HET HELE GEZIN

Het park wordt 24 uur per dag goed beveiligd. Daarnaast zijn auto’s niet toegestaan, zodat u echt kunt genieten van een gezonde en rustige omgeving. De huizen hebben een rustige plek op het park waardoor u helemaal kunt opladen tijdens een verblijf. Er is genoeg ruimte om met het hele gezin gezellig samen te zijn, maar ook om even uzelf even terug te trekken met een goed boek.