Nieuws

 • 18 juli 2019

  Nieuw bouwproject: het zwembad

  Na de isolatiewerken wordt nu de wapening afgewerkt zodat binnenkort het beton kan gegoten worden voor ons gloednieuwe zwembad.

 • 27 juni 2019

  De Leaf vakantiewoning verhuist !

  De vakantiewoning van het type ‘Leaf’ maakt plaats voor een andere modelwoning. De Leaf was de tweede modelwoning van Your Nature, en werd in 2014 geplaatst aan de oevers van het meer. Ze werd nu met een speciale aanhangwagen en met uitgebreide veiligheidsmaatregelen verhuisd binnen ons eco-resort.

 • 11 juni 2019

  Nieuws over de bouw van ons vakantiepark en de vakantiehuizen

  Het werkritme op de werf van ons vakantiepark werd verder opgedreven in mei en juni. Nieuwsgierig naar de vooruitgang van de werken aan de ontvangsthal, de bureaus, het restaurant, het zwembad, en de andere infrastructuur- en kabelwerken? Bekijk alvast de foto’s!

 • 10 april 2019

  MEER DAN 130 WONINGEN HEBBEN AL EEN KOPER GEVONDEN

  Wie nog de voordelen van fase 1 wil genieten, zal zich moeten reppen! Mis dus onze volgende opendeurdagen niet:

  26 - 27 - 28 april 2019 van 10u. tot 17u.

 • 08 april 2019

  De rivier vindt binnenkort zijn bedding

  De rivier vindt binnenkort zijn bedding, dankzij de terrassering van de dijk, de waterdichting, en de plaatsing van muren die de wegen over de rivier versterken!

 • 29 maart 2019

  DE WERKEN SCHIETEN GOED OP. BIJNA ALLE LODGES ZIJN KLAAR!

  Naast de 28 al geplaatste Lodges – er zijn er in totaal 34 gepland – worden momenteel de sleuven bestemd voor de nutsvoorzieningen aangelegd. Dan beginnen grote werken, die verscheidene maanden in beslag zullen nemen, om de woningen te voorzien van water, elektriciteit en glasvezels.

 • 21 maart 2019

  MEER DAN 30 PREMIUM-HUIZEN GEÏNSTALLEERD OP DE SITE

  De plaatsing van de huizen gaat voort: de site telt thans 6 Lake Houses en 25 Lodges

 • 18 maart 2019

  YOUR NATURE OP DE BEURS BOIS & HABITAT IN NAMUR EXPO VAN 22 TOT 25 MAART

  Speciaal voor deze gelegenheid zal aan de ingang van de beurs een Lodge worden geïnstalleerd die rechtstreeks van bij onze partner Préfabois komt. Breng ons gerust een bezoekje!

 • 11 maart 2019

  MONTAGE VAN DE EERSTE LAKE HOUSES

  Deze woningen, met hun ruime volumes en gulle lichtinval, kijken uit op het meer van Fouage. Ze zijn ondertussen allemaal verkocht. Hun sobere en elegante inrichting is geïnspireerd op de sfeer die rond het meer hangt – de perfecte combinatie voor een verblijf in het bos aan de rand van het water!

 • 04 maart 2019

  WE BOUWEN VOORT…

  De montage van de gemetselde muren van het Bureaus & Onderhoud-gebouw is bijna klaar, terwijl de constructie van het Atelier en het Restaurant wordt voorbereid: plaatsing van de kraan, aanleg van de ondergrondse afwatering en inkorting van de palen.

 • 03 december 2018

  DE WEGEN VAN DE EERSTE FASE ZIJN VOLLEDIG UITGETEKEND

  De wegen die vanaf de toekomstige toegang aan de kant van de hoofdweg vertrekken en via de parkeerplaats doorheen het groen tot aan de ingang van de woningen lopen, hebben een breedte van 3 en 4 meter. Ze zijn bewust zo smal gehouden om zoveel mogelijk ruimte aan het bos te laten. Om deze wegen perfect in het landschap te laten opgaan, worden de verschillende verhardingslagen bedekt met zandkleurig uitgewassen beton, dat een minimale impact op de ondergrond heeft. Deze technologie vereist weinig onderhoud tijdens het gebruik en verzekert de duurzaamheid van de wegen op de site, die overigens ook voldoen aan de eisen inzake de mobiliteit van de veiligheidsdiensten.

 • 30 november 2018

  NATUURVRIENDELIJKE AFSLUITINGEN

  Deze afsluiting volgt de meer dan 7 kilometer lange omtrek van het park en verzekert zowel de veiligheid van de site tijdens de werken als de privacy van onze toekomstige gasten. Het maaswerk van deze afsluiting, dat op palen in acacia rust, is bewust laag gehouden, zodat klein wild het park nog altijd binnen kan. Over twee derde van het parcours is deze afsluiting slechts 1,30 meter hoog, waardoor ook groot wild er makkelijk kan passeren.

Alle nieuwsberichten van Your Nature